Coachingstraject

Heb je vragen of een coachingstraject bij je past neem dan contact met me op via mail of telefoon .

Een coachingstraject bestaat meestal uit 3 tot 8 consulten. Het eerste consult is een intakeconsult. Hierin praten we over de reden van jouw komst en jouw wensen. Aan het einde van het intakeconsult bepalen we samen, afhankelijk van je hulpvraag, het vervolg van het traject.

De volgende gesprekken gebruiken we om inzicht te krijgen in je gevoelens, je kwaliteiten en je belemmeringen. Je maakt keuzes en bepaalt zelf wat je wilt bereiken en hoe je dat wilt bereiken. Ik help je door te luisteren, vragen te stellen en je eventueel opdrachten te geven. Ik loop als het ware een stukje met je mee. Belangrijk hierbij is dat we uitgaan van je eigen kracht. Zo ontdek je wat jou helpt om je doel te bereiken.

Het laatste consult is een evaluatiegesprek. Hierin blikken we terug op jouw ervaringen. We zien wat dit traject voor jou en je omgeving heeft betekend. We bespreken hoe het nu met je gaat en hoe je de positieve veranderingen vast kunt houden. Heerlijk om te merken dat mensen na een redelijk kort coachtraject de regie weer terughebben over hun leven!

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met me op.

Lees hier ervaringen van anderen.