Ik ben geboren en getogen in Sint-Oedenrode, gelukkig getrouwd en moeder van 4 kinderen.

Verloskundige Els van Acht

Jarenlang heb ik met veel plezier als verloskundige gewerkt. De eerste 5 jaar in de verloskundige praktijk in Sint-Oedenrode en daarna 25 jaar als klinisch verloskundige in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Ik vind het mooi om vrouwen te begeleiden tijdens hun zwangerschap en bevalling. Een prachtige tijd met bijzondere ervaringen!

Ik heb ervaren dat vrouwen behoefte kunnen hebben aan extra begeleiding. Door onzekerheid, verliezen, traumatische bevallingservaringen of stress kunnen ze, juist in deze periode, tijdelijk uit balans raken en psychische klachten krijgen.  Om daarvoor extra begeleiding te kunnen bieden heb ik de post-HBO opleiding tot professioneel coach gevolgd bij het ICM opleidingsinstituut.

Mijn ervaring ligt in het begeleiden van vrouwen met behulp van een coachtraject waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken als rouwbegeleiding, NLP, rationeel-emotieve therapie en EMDR.

Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging voor therapeuten de VIV: Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Deze beroepsvereniging staat garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Als BIG geregistreerd verloskundige ben ik aangesloten bij het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap, het LKPZ. Verder heb ik een opleiding gevolgd tot NLP practioner en heb ik een training gevolgd tot rouwbegeleider bij de Landelijke Stichting Rouwbegeleiding.

 

Persoonlijke aandacht is goud waard

Intense ervaring

Ik begeleid zwangeren en moeders die angstig, somber of verdrietig zijn. Ik heb een warm hart voor deze vrouwen. Het gaat niet altijd zoals je hoopt.  Soms raak je door stress of verdriet vermoeid en uit je evenwicht. In deze heftige periode help ik vrouwen hun evenwicht weer te vinden. Persoonlijke aandacht daarbij is goud waard! Ik begeleid je graag met respect en waardering voor jouw situatie.

Voel je welkom en gesteund.

Als verloskundig trainer heb ik gewerkt op Zanzibar. Lees meer over mijn ervaringen.