“ Ik was moe en gefrustreerd. Door jou voelde ik me begrepen. Dat luchtte zo enorm op! Jij luistert en bent positief. Het was zelfs lachen soms! Nu heb ik de regie weer terug .”

“ Ik ben zo blij. Ik had niet verwacht dat ik van zo ongelukkig naar zo gelukkig kon worden. “

“Dankjewel voor je supersnelle en gave reactie. Ik ben zo enthousiast over het werk dat je doet! Je hebt die grote berg kleiner gemaakt en me inzicht gegeven in hoe ik zelf dingen kan veranderen. Ik krijg steeds meer rust en overzicht.”

“Ik voelde mij na de bevalling van mijn dochter vooral eenzaam in hoe ik mijn leven weer op de rit moest krijgen. De verandering van een ‘vrij’ leven naar een leven met een baby vond ik erg ingrijpend. Ik kon snel terecht en dat vond ik heel fijn. Meteen in het eerste gesprek zorgde je ervoor dat de vele obstakels die ik zag behapbaar werden. Ik had op dat moment iemand nodig die me de goede kant op wees, waarna ik het verder zelf weer op kon pakken.”

“Je bent een goede coach, een fijn mens om mee te praten en je kunt het taboe wat er toch nog wel rust op de ‘negatieve kant’ van het krijgen van kinderen goed bespreekbaar maken. Je hebt me echt laten zien dat ik me stukken beter kan voelen.”

Luisterend oor

“Ik voelde me voornamelijk uit balans, een gevoel van onrust en onzekerheid. Door de rustige aanpak, het zelf laten inzien waar de basis ligt kom je een heel eind en daar geef jij de ruimte voor. Ik voelde me meteen op mijn gemak en geen ‘apart geval’ om het zo maar te zeggen. Dat alleen al stelde me gerust.”

“Een  rustige en duidelijke aanpak. Veel geduld. Je moet het echt zelf invullen, samen denken naar een oplossing maar je moet het zelf uitvoeren.”

“Hoe heb ik dit coachtraject ervaren?
Kort maar krachtig. Je luistert aandachtig, pakt door op zaken die ik wil bereiken.”

 

“Ik voelde me verdrietig en enigszins wanhopig door alle wisselende emoties. Jij stelde vragen en liet mij nadenken en dingen aandragen. Er werd niet ingevuld. Ik realiseer me nu beter wat de mogelijkheden zijn. Ik heb zelf de keuze hoe ermee om te gaan.”

“Ik ben niet zo’n prater, maar ik durfde heel open te zijn en kon benoemen waar ik tegen aan liep. Het praten heeft me opgelucht en sterker gemaakt.”

“Na de geboorte van mijn dochtertje wilde ik alles zo graag goed doen. Ik moest wennen aan die moederrol. We deden samen oefeningen. Jij liet mij inzien wat mijn kwaliteiten zijn. En mijn uitdagingen. Dat heeft me zo gesterkt. Ook mijn vriend voelde zich gehoord.”

“Vlak voor de uitgerekende datum had ik behoefte aan coaching. Ik voelde me behoorlijk teleurgesteld en in de war. Het gesprek samen met mijn partner waarbij we concreet onze wensen rondom de bevalling en kraamtijd in beeld hebben gebracht vond ik erg fijn. Het is alsnog gelukt om rustig de bevalling in te gaan. “

“Ik ben echt ontzettend dankbaar dat ik meteen terecht kon toen het heel hoog zat. Het heeft rust gebracht op het juiste moment.”

“Ik voelde me schuldig naar mijn dochtertje. Door de onverwachte heftige bevalling had ik niet vanaf het begin een band met haar. Nu ben ik super blij en anderen vinden me positief veranderd.”

“Vooraf voelde ik me behoorlijk down en had ik het gevoel er alleen voor te staan en het niet aan te kunnen.  Ik heb dit coachtraject als heel goed ervaren! Jij laat mij en iedereen om me heen in zijn/haar waarde. Het heeft mijn ogen geopend en laten zien wat er echt toe doet.”

 

“ Sinds mijn bevalling was ik behoorlijk de weg kwijt en onzeker. Ik voelde me moe en onbegrepen.
jij hebt een enorme rust, geduld en een liefdevolle aanpak. Iets waar veel vrouwen denk ik, net als ik, ook echt behoefte aan hebben.
De laatste tijd heb ik grote stappen gemaakt en dat ziet iedereen om mij heen ook. Ik kan niks bedenken wat ik nu beter zou wensen of anders zou willen!”

“In mijn zwangerschap voelde ik me geleefd, niet meer het heft in eigen handen hebbende. Ik wou heel graag de zorgen over mijn werk kunnen laten varen. Mijn situatie voelde als uitzichtloos.
Ik heb dit traject als pittig ervaren en confronterend maar wel verhelderend.
Jij bent oprecht geïnteresseerd en meevoelend. Je hebt mij dingen laten inzien. Ik maak nu andere keuzes wat echt belangrijk is voor mij en straks voor ons kindje. En af en toe neem ik een reflexmomentje om te zien of ik nog de juiste koers vaar!”